Transport si Plata

Mapele de prezentare personalizate au termen de realizare in functie de tirajul comandat. Daca tirajele sunt sub 400 bucati, se pot realiza in 2-3 zile lucratoare. Daca tirajul depaseste 400 bucati termenul de realizare este de 4-5 zile lucratoare, mai ales daca se alege tirajul de 1000 bucati. Livrarea se face prin firma de curierat Bookurierwww.bookurier.ro, partenerul nostru de incredere pe termen lung. Comenzile care pleaca seara de la noi, se livreaza a doua zi, atat in Bucuresti cat si in tara.

PLATA se face la primirea coletului, daca suma totala este sub 500 lei. Comenzile care depasesc 500 lei se achita in avans cu OP.

Termenul de livrare a comenzii se va stabili pe email in functie de numarul lucrarilor existente in zilele respective.

In general suntem recunoscuti pentru rapiditatea cu care onoram comenzile, de aceea nu dorim sa incurcam ci sa ajutam. Ne vom da toata silinta sa va livram comenzile la timp, la calitate exceptionala si la cele mai bune preturi. In cazul in care suntem aglomerati, va vom anunta pentru a sti ce decizie sa luati in privinta comenzii. Daca numarul comezilor in asteptare este ridicat, comanda poate avea 1-2 zile termen de intarziere, dar acest lucru se poate intampla mai rar.

Comments are closed.