Tapet personalizat

La minut – tapet printabil autocolant personalizat

La tipografia noastra din bucuresti avem aparatura de print digital, tipar offset dar si plotter pentru printuri mari  precum: tapet printabil personalizat, aparatura cu care printam la minut adica in timp foarte scurt. Se printeaza cu cerneala uv ecosolvent este rezistent la apa, in special folosit la amenajari interioare, colantari camere copii, sufragerii, dormitoare, bucatarii, holuri, case, vile, apartamente. Materialul imprimat este realizat dintr-un poliester de 400gr/mp si este rezistent la foc, iar in privinta sanatatii nu trebuie sa va faceti griji deoarece tapetul de la producator are certificarile necesare nefiind periculos in contactul cu mediul in care se aplica.  Oferta generala de preturi pentru alte produse publicitare o gasiti pe site-ul nostru Mape de prezentare personalizate.

Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca aveti nevoie si de carti de vizita ieftine, deoarece avem preturi foarte bune la carton 300gr, 350gr, pana la 400gr. cu grad ridicat de alb.

Grafica si design tapet printabil ieftin

Atat pentru clienti standard dar si pentru cei foarte pretentiosi, realizam grafica si machetare pentru tapet printabil ieftin in timp relativ scurt si seriozitate. Trebuie doar sa ne trimiteti informatiile care doriti sa apara pe tapet iar de restul ne vom preocupa noi, inclusiv alegerea imaginilor specifice activitatii pe care doriti sa o promovati, dar daca aveti si dvs. imagini care doriti sa apara pe autocolant, le puteti trimite si le vom folosi in masura care ne permite dimensiunea tapetului. Pentru alte produse ce au nevoie de grafica, puteti accesa pagina Design – Machetare.

Astfel, daca v-ati hotarat asupra unei comenzi de tapet personalizat ieftin, va asteptam cu intrebari sau comenzi pe adresa noastra de email a tipografiei din bucuresti: mapepersonalizate@yahoo.com

Comments are closed.