Reviste

Tipografie ultramoderna de reviste publicitare

Tipografia noastra realizeaza inca din 2006 brosuri publicitare ieftine pe hartie lucioasa 150gr, bazandu-ne pe cele trei elemente definitorii pentru clientul final: pret mic, calitate impecabila si termen mic de executie.  Pretul mic este obtinut in urma negocierilor si partenriatului de lunga durata cu furnizorii de hartie, carton si consumabile. Calitatea impecabila pentru reviste publicitare este oferita de marca mondiala Xerox pe latura printului digital ieftin iar pe partea de tipar offset ne bazam pe marca mondiala Heidelberg. Termenul mic de executie a revistelor rezulta din combinarea celor doua elemente descrise mai sus. Putem tipari ieftin si rapid datorita furnizorilor nostri dar si a investitiilor facute inca de la inceput unde noi am urmarit sa realizam lucrarile tipografice, fie de mape de prezentare fie de reviste publicitare ieftine, intr-un timp cat mai scurt, deoarece aceasta este cerinta numarul 1 daca se pune intrebarea: ce isi doreste cel mai mult clientul nostru? In afara de pret si calitate, isi doreste mai tare ca livrarea sa fie facuta la timp! Combinand astfel cele 3 elemente am reusit sa construim o retea considerabila de parteneri care cu ajutorul nostru isi promoveaza afacerile iar o parte dintre acestia recomanda mai departe tipografia noastra din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi. Am incercat sa imbunatatim sistemul de lucru de la an la an, am investit in principalele obiective ce ne-au propus sa achizitionam utilaje care sa corespunda cerintelor fiecarui sezon si fiecarei nise de clienti. Tiparim anual mii de reviste publicitare ieftine mai ales in timpul campaniilor electorale unde clientii isi pun bazele in noi pentru livrarea la timp a comenzilor. Pe langa reviste, clientii nu cer doar reviste electorale ci si flyere ieftine. Modul de utilizare al revistelor este divers si are in vedere foarte multe domenii de activitate, pe langa cele binecunoscute, am tiparit reviste auto, agricole, amenajari interioare, barbati, business, bucuresti, de moda, de cultura, de femei, de sanatate, economice, educationale, fashion, haine, handmade, juridice, literare, mondene, medicale, nunti, naturiste, ortodoxe, copii, scolare, stiintifice, tehnice, tehnologie, unghii, umoristice.

Tipuri de printare reviste publicitare ieftine

Dupa cum mentionam in paragraful de inceput, reviste publicitare se pot printa digital sau offset. Printul digital ne ajuta sa tiparim rapid, ieftin si in aceeasi zi, reviste publicitare in format uzual A4 si a5, a6 dar si A3, dar tirajele nu pot fi mai mari de 300 bucati pe zi, si nici pretul foarte bun in comparatie cu tiparul offset, care intra in discutie la tiraje incepand cu 300 de bucati si terminand cu cat vrea clientul, adica zeci sau sute de mii de reviste. Termenul de executie pe tipar offset este mai mare dar si tirajele tiparite sunt mult mai mari. Acest lucru nu este valabil doar la noi in tipografie bucuresti ci la toate tipografiile offset din domeniu, deoarece pregatirea tiparului offset necesita filme si placi tipografice dar si un timp indelungat de uscare a printurilor, timp care poate ajunge si la 8-10 ore, mai ales in cazul fontei pline de negru. Daca nu se respecta termenul de uscare al tipariturilor, se risca lipirea colilor intre ele, atunci cand ele sunt directionate spre taierea la ghilotina electrica. Daca se lipesc intre ele, colile vor arata jalnic, iar lucrarea este stricata, tocmai de aceea cand mai exista clienti care vor urgent lucrari pe tipar offset, de multe ori nu se poate din cauza termenului de uscare a lucrarii. Termenul de executie pe tipar digital este mai mic dar nici tirajele mari nu pot fi considerabile la preturi avantajoase cum sunt cele offset. In concluzie se pot tipari reviste publicitare ieftine pe tipar digital daca sunt cantitati sub 300 bucati, si pe tipar offset daca avem peste 300 bucati pana la zeci sau sute de mii de reviste ieftine. Vezi si ce preturi bune avem la mape personalizate ieftine cu buzunar aplicat si loc pentru cartea de vizita.

Specificatii si dimensiuni reviste publicitare

Pentru inceput trebuie sa stii ca reviste publicitare ieftine se pot tipari pe hartia dorita de tine, dar noi recomandam preturi bune la reviste pe hartia de 130gr. mata cu coperta de 170gr. mata sau interor 150gr. lucioasa fie integral, fie cu coperta de 200gr. Revistele pot ajunge sa fie tiparite pe hartie de 200gr. lucioasa sau mata sau chiar si de 250gr/mp – 300gr/mp. Cel mai gros carton printat digital il avem de 400gr. extra alb.

Pe print digital dar si offset putem realiza reviste de dimensiuni standard cum sunt:

 • reviste a5 – format inchis, iar cand se deschid au dimensiune a4
 • reviste a4 – format inchis, iar cand se deschid au dimensiune a4
 • reviste a3 – format inchis, iar cand se deschid au dimensiune a2
 • reviste a6 – format inchis, iar cand se deschid au dimensiune a5

Hartia recomandata pentru tiparul offset este de 150gr. interior si coperta de 200gr. lucioasa daca doriti o rezistenta si o estetica mai buna a revistelor. Pret si ma bun se obtine atunci cand faceti integral brosura din hartie 150gr. sau 200gr. fara o coperta mai groasa. Pentru formate atipice de reviste, solicitati o oferta pe email.

Revistele se tiparesc in general color fata-verso, dar exista cazuri cand se tiparesc integral alb-negru, chiar si coperta, sau doar coperta color si interiorul alb-negru, cum sunt cartile din biblioteci. Optional puteti comanda reviste cu coperta laminata lucios sau mat, pentru o mai buna rezistenta si protectie.

Ca si finisari disponibile avem:

 1. taiere la formatul finit
 2. adunare
 3. stantare
 4. biguire coperta si interior
 5. capsare sau lipire termoclei
 6. plastifiere sau laminare lucioasa/mata
 7. lacuire selectiva pe anumite portiuni
 8. folio pe coperta
 9. embosare pe coperta
 10. serigrafie coperta

Taierea la finit, biguirea, capsarea si adunarea revistelor publicitare se face oricum, celelalte finisari fiind doar optionale in functie de proiectul dumneavoastra. Va recomandam si pagina cu carti de vizita ieftine in cazul in care aveti nevoie si de acestea.

Transport, Plata, Termen de livrare

In Bucuresti si Ilfov livram GRATUIT comenzile de reviste publicitare ieftine indiferent de tirajul comandat. In alte orase livrarea se face prin firma de curierat Bookurier cu plata ramburs la primirea coletului. Transportul in alte costa 18 lei. Daca sunt mai multe colete grele, se vor face calcule ce se vor adauga la pretul final al comenzii. La cerere putem livra cu orice alta firma de curierat cu care clientul are contract sau pe care o prefera, insa nu vom suporta plata transportului. Plata se face la primirea coletului daca valoarea comenzii nu depaseste 500lei. In cazul comezilor ce depasesc 500lei, plata revistelor publicitare se va face cu OP.

Design si machetare reviste publicitare

Realizam si design reviste publicitare dar tiparim si cu macheta clientului. Cei care nu au design pot apela la serviciile graficienilor nostri care vor face tot posibilul ca grafica sa arate asa cum va doriti. Rezolutia la care se lucreaza este 300dpi in modul de culoare CMYK. Daca ne trimiteti grafica dvs. va rugam sa tineti cont de aceste specificatii: revistele publicitare trebuie sa fie la rezolutie 300dpi, modul culoare CMYK. Daca grafica nu s-a lucrat in modul CMYK, se va tipari putin diferita la culoare fata de ceea ce se vede pe monitorul dvs. Daca o trimiteti in format JPEG, o vom converti noi in cmyk. Atunci cand grafica este realizata in COREL Draw, nu este nevoie sa faceti setari pentru cmyk, deoarece acesta are deja modul setat, astfel incat cum deschideti corel-ul va puteti apuca de treaba. Daca incepeti realizarea grafica in Photoshop si nu ati setat de la inceputul proiectului modul cmyk, atunci mergeti in meniul de sus la Image – Mode – CMYK color si design-ul se va converti singur in cmyk. In cazul in care incepeti un proiect nou, mergeti la File – New iar acolo la Rezolutie puneti 300dpi in loc de 72, si mai jos alegeti CMYK in loc de RGB.  Preturile noastre la design si machetare grafica reviste publicitare le gasiti dand click pe link-ul albastru.

In concluzie, revistele publicitare ieftine ca pret sunt folositoare atat la evenimente, cursuri sau prezentari, dar si la campanii publicitare sau electorale.

Comenzile de reviste publicitare se trimit numai pe email: mapepersonalizate@yahoo.com – Toate cele bune!

Comments are closed.