Modele

Mape de prezentare personalizate cu diverse modele

Realizam grafica publicitara si trimitem pe email modele mape de prezentare personalizate, la cererea clientilor, tinand cont de domeniul de activitate, sugestiile venite din partea acestora si culorile logo-ului. Incercam sa simplificam dar in acelasi timp sa promovam cat mai bine imaginea clientilor nostri, astfel ca ei sa beneficieze de maximum de publicitate pe care il pot obtine de la un design bine realizat.

SABLOANE GRATUITE

Am pregatit cateva sabloane de mape de prezentare – diverse modele persoanlizate, iar unul dintre aceste sabloane poate fi al dumneavoastra si poate fi personalizat in culorile dorite, cu datele firmei si cu imagini specifice activitatii dvs. Trebuie doar sa ne spuneti pe email ce model alegeti si noi il modificam in functie de activitatea dvs.

IMPORTANT: Atat culorile modelelor gratuite, cat si imaginile, SE POT SCHIMBA la alegerea dvs. Sau ne puteti lasa pe noi sa alegem culori si imagini potrivite, in functie de culoarea siglei firmei dar si a domeniului dvs de activitate.

TOATE MODELELE EXISTENTE PE SITE SUNT GRATUITE. Nu platiti modificarile daca alegeti un model de la noi. In cazul in care doriti realizarea unui model unic ce nu exista pe site-ul nostru, atunci se percepe o taxa de realizare model mape de prezentare in valoare de 40 lei.

model-mape-de-prezentare-1-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-2-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-3-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-4-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-5-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-6-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-7-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-8-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-9-by-mapepersonalizate model-mape-de-prezentare-10-by-mapepersonalizate

 

Alege modelul mapei de prezentare preferat

Trimite-ne pe email numarul modelului mapei de prezentare dorit, impreuna cu datele care doresti sa apara pe mape si noi vom face modificarile dupa dorintele tale. Ulterior, iti trimitem grafica pe email, o verifici, iar daca doresti si alte modificari, iti vom sta la dispozitie, pana cand obtinem design-ul dorit. Modificarile aduse modelelor de pe site-ul nostru sunt gratuite. Daca ai si imagini preferate si doresti ca ele sa apara pe mape, atunci le poti trimite si pe acelea impreuna cu celelalte date necesare design-ului. Daca fisierele sunt prea mari, le poti trimite prin wetransfer.com, iar la destinatar poti trece adresa noastra de email de mai jos.

Toate comenzile se trimit pe email: mapepersonalizate@yahoo.com

 

Comments are closed.