Mesh

La minut – mesh printat plasa personalizata

La tipografia noastra din bucuresti avem aparatura de print digital, tipar offset dar si plotter pentru printuri mari  precum: mesh perforat sau plasa perforata personalizata, aparatura cu care printam la minut adica in timp foarte scurt. Se printeaza cu cerneala uv solvent sau ecosolvent si este rezistent la apa, in special folosit la reclame pe cladiri, blocuri in constructie, vile, saloane infrumusetare, restaurante, pizzerii, targuri romexpo si nu numai. Materialul imprimat este unul foarte usor, iar datorita gaurilor existente, mesh-ul stradal este cel mai recomandat produs in materie de reclame de mari dimensiuni. Este un material rezistent, are o durata mare de rezistenta, se poate observa de la zeci si chiar sute de metri, in functie de dimensiunea printata, care poate fi enroma, uneori acoperind o cladire intreaga. Oferta generala de preturi pentru alte produse publicitare o gasiti pe site-ul nostru Mape de prezentare personalizate.

Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca aveti nevoie si de carti de vizita ieftine, deoarece avem preturi foarte bune la carton 300gr, 350gr, pana la 400gr. cu grad ridicat de alb.

Grafica si design mesh printat ieftin

Atat pentru clienti standard dar si pentru cei foarte pretentiosi, realizam grafica si machetare pentru mesh printat ieftin in timp relativ scurt si seriozitate. Trebuie doar sa ne trimiteti informatiile care doriti sa apara pe mesh iar de restul ne vom preocupa noi, inclusiv alegerea imaginilor specifice activitatii pe care doriti sa o promovati, dar daca aveti si dvs. imagini care doriti sa apara pe mesh, le puteti trimite si le vom folosi in masura care ne permite dimensiunea mesh-ului. Pentru alte produse ce au nevoie de grafica, puteti accesa pagina Design – Machetare.

Astfel, daca v-ati hotarat asupra unei comenzi de mesh printat ieftin, va asteptam cu intrebari sau comenzi pe adresa noastra de email a tipografiei din bucuresti: mapepersonalizate@yahoo.com

Comments are closed.