Mape personalizate ieftine

Cel mai bun pret la mape personalizate ieftine

Tipografia noastra realizeaza mape personalizate ieftine calitate germana. Carton 300gr si 350gr. cu big simplu sau dublu. Livrare gratuita oriunde in Romania. Preturile sunt infime si nu afecteaza calitatea tiparului ce este oferita de aparatura xerox, lider mondial in calitate printurilor. Buzunarul are loc pentru carte de vizita dar la cerere realizam si mape personalizate fara buzunar aplicat.

Mai jos te invitam sa vezi listele de preturi, atat pentru mape personalizate ieftine pe carton 300gr. cat si 350gr. color 1 fata sau fata-verso.

PRETURI – Mape de prezentare, coperta Color, 1 big, interior alb + Buzunar, Carton 300gr.
Cantitate Pret / buc. Pret TOTAL
10 buc. 4,00 lei 40 lei
20 buc. 3,70 lei 74 lei
30 buc. 3,50 lei 105 lei
40 buc. 3,20 lei 128 lei
50 buc. 1,80 lei 90 lei
100 buc. 1,70 lei 170 lei
150 buc.. 1,65 lei 247,5 lei
200 buc. 1,60 lei 320 lei
250 buc. 1,60 lei 400 lei
300 buc. 1,60 lei 480 lei
350 buc. 1,60 lei 560 lei
400 buc. 1, 55 lei 620 lei
500 buc. 1, 45 lei 725 lei
1000 buc. 1,30 lei 1300 lei
2000 buc. 0,97 lei 1940 lei
Preturi finale. NU se aplica TVA, deoarece firma noastra nu este platitoare de tva.
Mapele au 1 big (o singura pliere, incap aprox. 15-20 coli, nu includ cotor de 5mm, il putem face la cerere)
Alte OPTIUNI ce NU sunt incluse in pret:
Plastifiere Mata sau Lucioasa | Rotunjire colturi
Buton CD / DVD | Cotor de 5 mm (big dublu) incapator
Lacuire selectiva: cere pret (comanda minima 200 buc.)
DESIGN UNIC – contracost (pentru cei care nu au grafica): 40 lei / model – sau puteti alege unul gratuit din galeria noastra de modele – vezi aici modele gratuite mape de prezentare.

Le tiparim cu grija, suntem atenti la detalii, punem accent pe finisarea comenzilor, mai ales ca taierea, biguirea si lipirea mapelor trebuie facuta cu grija pentru a rezulta un produs demn de laudat.

Am ales cel mai bun furnizor de hartie si carton, astfel ca mapele de prezentare ieftine vor fi frumoase, groase si incapatoare, mai ales daca alegi optiunea ,,big dublu,, care iti poate oferi un spatiu de pana la 40-50 de coli a4. Cartonul poate fi atat mat cat si lucios insa din experienta noastra, clientii aleg in general cartonul mat care este mai tare decat cel lucios, rezista mai bine in timp si nu se indoaie prea usor.

Stratul de luciu de pe cartonul lucios fie el si de 350gr. face ca acest carton sa fie moale, fabricantul neavand alta solutie pentru a oferi un carton lucios intarit, iar recomandarea noastra este plastifierea mata sau lucioasa daca se doreste un carton lucios si tare.

Nu recomandam o grafica incarcata ci una simpla, profesionala si de bun gust. Text putin, imagini subiective si neaparat pe spatele copertei trecute datele de contact, altfel cel care primeste mapa de prezentare ieftina, doar admira printul si probabil sigla firmei, asta in cazul in care sigla e frumoasa.

Dimensiuni mape personalizate ieftine

Tiparim mape personalizate ieftine in coala SRA3 adica 320x450mm, iar rezultatul final dupa taiere confirma ca mapa are dimensiunea de:

 • 310x434mm format deschis, daca este cu big simplu (1 big), format inchis 217x310mm (incap coli a4 fara grija, deoarece un a4 are 210x297mm) – incap pana la 15-20 coli
 • 310x440mm, daca este cu big dublu (cotor gros de 6mm incapator), format inchis 220x310mm, incap pana la 40-50 coli.

Mapa cu 1 big (o singura indoire) poate contine pana la 20 de coli A4, astfel ca pentru majoritatea clientilor este de ajuns. Mai exista varianta de mape personalizate ieftine care au buzunar din stanta cu autoformare iar acestea se tiparesc in coli 50x70cm deoarece in format desfasurat cu tot cu buzunar, mapele sunt ceva mai mari. Buzunarul poate avea mai multe forme, in functie de stanta aleasa de client.

Bleed de taiere mape de prezentare Bleed de taiere mape personalizate

Alte optiuni pentru mape de prezentare ieftine

Pe langa buzunarul din oficiu aplicat, optional se pot tipari mape de prezentare ieftine cu ceva in plus fata de cele standard. Astfel ca mapele pot fi:

 • cu buzunar extra in partea stanga (o mapa poate avea doua buzunare – unul stanga, unul dreapta)
 • cu buzunar color
 • cu buzunar din stanta (stantat in orice forma)
 • cu buton cd (buton ce poate fi transparent sau alb integral)
 • lacuite selectiv (se aplica un strat de lac pe anumite portiuni, ex. sigla firmei)
 • plastifiate mat sau lucios
 • cu alonja si sina
 • cu colturi rotunjite

* Optiunea de lacuire selectiva se calculeaza si cu plastifiere, deoarece lacuirea nu se poate face fara ca mapa de prezentare ieftina sa nu aiba si un strat de plastifiere, altfel lacul nu poate fi sustinut doar pe carton.

Despre transport si plata

Comenzile de mape personalizate ieftine procesate se vor livra in toata tara prin firma de curierat cu care noi colaboram – Bookurier. Nu conteaza in ce zona din tara te afli, curierii acopera intreaga zona nationala. Nu trimitem comenzi prin posta. Ajung greu si riscam deteriorarea coletelor. Plata comenzii se poate face in avans cu OP sau la primirea coletului. Comenzile ce depasesc 500 ron, se vor plati in avans!

Termen de livrare

Pentru tirajele mici de pana la 400 bucati termenul de livrare este in general 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Tirajele ce depasesc 400 buc. pot fi realizate intre 4 – 7 zile lucratoare de la confirmare. In functie de numarul comenzilor aflate in lucru in ziua respectiva puteti primi mapele personalizate ieftine fie cu o zi mai devreme fie cu o zi mai tarziu, deoarece depindem si de firma de curierat. Termenul de livrare va fi anuntat pe email atunci cand se stabileste pretul final al comenzii si toate datele necesare procesarii acesteia.

Sfaturi utile referitor la mape personalizate ieftine

 1. Alege un carton mat, este mai gros si mai tare decat cel lucios. 2. Asigura-te ca ai lasat bleed de taiere (marginea de minim 5mm), asta inseamna ca textul si sigla firmei nu pot fi aproape de marginea mapei, ci la o distanta de cel putin 10mm, altfel riscam sa taiem din text. 3. Nu incarca grafica prea tare, mapele personalizate ieftine simple sunt intotdeauna mai profesionale. 4. Nu folosi fundaluri gri deschis, nu ies atat de bine la print precum s-ar vedea pe ecran, nuantele de gri ies sterse de regula, recomandam un gri mai inchis. 5. Alege culori vii. 6. Ai grija ca grafica sa fie la rezolutie de 300dpi – Modulul CMYK (nu Jpeg).

Comments are closed.