Invitatii nunta, botez

Evenimente importante cu invitatii nunta

Tipografia noastra realizeaza inca din 2006 invitatii nunta personalizate ieftine de dimensiuni a4, a6, a5 sau 1/3 din A4 si meniuri masa, plicuri bani tip card de masa, numere de masa, bazandu-ne pe cele trei elemente definitorii pentru clientul final: pret mic, calitate impecabila si termen mic de executie.  Pretul mic este obtinut in urma negocierilor si partenriatului de lunga durata cu furnizorii de hartie, carton si consumabile. Calitatea impecabila pentru invitatii nunta personalizate, meniuri de masa, carduri plic de bani, numere de masa este oferita de marca mondiala Xerox pe latura printului digital ieftin iar pe partea de tipar offset ne bazam pe marca mondiala Heidelberg. Termenul mic de executie a invitatiilor personalizate rezulta din combinarea celor doua elemente descrise mai sus. Putem tipari ieftin si rapid datorita furnizorilor nostri dar si a investitiilor facute inca de la inceput unde noi am urmarit sa realizam lucrarile tipografice, fie de mape de prezentare fie de invitatii personalizate ieftine, intr-un timp cat mai scurt, deoarece aceasta este cerinta numarul 1 daca se pune intrebarea: ce isi doreste cel mai mult clientul nostru? In afara de pret si calitate, isi doreste mai tare ca livrarea sa fie facuta la timp! Combinand astfel cele 3 elemente am reusit sa construim o retea considerabila de parteneri care cu ajutorul nostru isi promoveaza afacerile iar o parte dintre acestia recomanda mai departe tipografia noastra din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi. Am incercat sa imbunatatim sistemul de lucru de la an la an, am investit in principalele obiective ce ne-au propus sa achizitionam utilaje care sa corespunda cerintelor fiecarui sezon si fiecarei nise de clienti. Tiparim anual mii de invitatii nunta personalizate ieftine mai ales in timpul campaniilor electorale unde clientii isi pun bazele in noi pentru livrarea la timp a comenzilor. Pe langa brosuri, clientii nu cer doar invitatii personalizate ci si flyere ieftine. Modul de utilizare al invitatiilor este divers si are in vedere foarte multe domenii de activitate, pe langa cele binecunoscute, am tiparit invitatii nunta, botez, zile nastere, evenimente, personalizate, aniversare, elegante, handmade, haioase, rustice, reuniune, superbe, speciale, traditionale, vintage

Tipuri de printare invitatii nunta personalizate

Dupa cum mentionam in paragraful de inceput, invitatii nunta personalizate, meniuri de masa, carduri plic de bani, numere de masa personalizate se pot printa digital sau offset. Printul digital ne ajuta sa tiparim rapid, ieftin si in aceeasi zi, iar tirajele nu pot fi mai mari de 300 bucati pe zi, si nici pretul foarte bun in comparatie cu tiparul offset, care intra in discutie la tiraje incepand cu 300 de bucati si terminand cu cat vrea clientul, adica sute sau mii de invitatii. Termenul de executie pe tipar offset este mai mare dar si tirajele tiparite sunt mult mai mari. Acest lucru nu este valabil doar la noi in tipografie bucuresti ci la toate tipografiile offset din domeniu, deoarece pregatirea tiparului offset necesita filme si placi tipografice dar si un timp indelungat de uscare a printurilor, timp care poate ajunge si la 8-10 ore, mai ales in cazul fontei pline de negru. Daca nu se respecta termenul de uscare al tipariturilor, se risca lipirea colilor intre ele, atunci cand ele sunt directionate spre taierea la ghilotina electrica. Daca se lipesc intre ele, colile vor arata jalnic, iar lucrarea este stricata, tocmai de aceea cand mai exista clienti care vor urgent lucrari pe tipar offset, de multe ori nu se poate din cauza termenului de uscare a lucrarii. Termenul de executie pe tipar digital este mai mic dar nici tirajele mari nu pot fi considerabile la preturi avantajoase cum sunt cele offset. In concluzie se pot tipari invitatii personalizate ieftine pe tipar digital daca sunt cantitati sub 300 bucati, si pe tipar offset daca avem peste 300 bucati pana la zeci sau mii de invitatii ieftine. Vezi si ce preturi bune avem la mape personalizate ieftine cu buzunar aplicat si loc pentru cartea de vizita.

Specificatii si dimensiuni invitatii personalizate

Pentru inceput trebuie sa stii ca invitatiile personalizate ieftine se pot tipari pe hartia dorita de tine, dar noi recomandam preturi bune la invitatii pe carton 300gr. mat iar daca vrei si mai ieftin, atunci le putem tipari pe hartie de 200gr. mata. Cel mai gros carton printat digital il avem de 400gr. extra alb.

Pe print digital dar si offset putem realiza invitatii de dimensiuni standard cum sunt:

 • invitatii personalizate a5
 • invitatii personalizate a4
 • invitatii personalizate 1/3 din a4
 • invitatii personalizate a6

Pentru formate atipice de invitatii, solicitati o oferta pe email.

Invitatiile se tiparesc in general color fata-verso, au un text interesant compus si la cerere se pot face cu foita aurie sau argintie folio. Daca doriti ca invitatiile sa fie nominale, putem face si acest lucru denumit tipar cu date variabile.

Ca si finisari disponibile avem:

 1. taiere la formatul finit
 2. stantare
 3. gaurire coperta
 4. biguire – pliere
 5. colturi rotunjite
 6. plastifiere sau laminare lucioasa/mata
 7. lacuire selectiva pe anumite portiuni
 8. folio pe coperta
 9. embosare pe coperta
 10. serigrafie coperta

Taierea la finit sau biguirea invitatiilor personalizate se face oricum, celelalte finisari fiind doar optionale in functie de proiectul dumneavoastra. Va recomandam si pagina cu carti de vizita ieftine in cazul in care aveti nevoie si de acestea.

Transport, Plata, Termen de livrare

In Bucuresti si Ilfov livram GRATUIT comenzile de invitatii personalizate ieftine indiferent de tirajul comandat. In alte orase livrarea se face prin firma de curierat Bookurier cu plata ramburs la primirea coletului. Transportul in alte costa 18 lei. Daca sunt mai multe colete grele, se vor face calcule ce se vor adauga la pretul final al comenzii. La cerere putem livra cu orice alta firma de curierat cu care clientul are contract sau pe care o prefera, insa nu vom suporta plata transportului. Plata se face la primirea coletului daca valoarea comenzii nu depaseste 500lei. In cazul comezilor ce depasesc 500lei, plata invitatiilor personalizate se va face cu OP.

Design si machetare invitatii personalizate

Realizam si design invitatii nunta, botez personalizate dar tiparim si cu macheta clientului. Cei care nu au design pot apela la serviciile graficienilor nostri care vor face tot posibilul ca grafica sa arate asa cum va doriti. Rezolutia la care se lucreaza este 300dpi in modul de culoare CMYK. Daca ne trimiteti grafica dvs. va rugam sa tineti cont de aceste specificatii: invitatiile personalizate trebuie sa fie la rezolutie 300dpi, modul culoare CMYK. Daca grafica nu s-a lucrat in modul CMYK, se va tipari putin diferita la culoare fata de ceea ce se vede pe monitorul dvs. Daca o trimiteti in format JPEG, o vom converti noi in cmyk. Atunci cand grafica este realizata in COREL Draw, nu este nevoie sa faceti setari pentru cmyk, deoarece acesta are deja modul setat, astfel incat cum deschideti corel-ul va puteti apuca de treaba. Daca incepeti realizarea grafica in Photoshop si nu ati setat de la inceputul proiectului modul cmyk, atunci mergeti in meniul de sus la Image – Mode – CMYK color si design-ul se va converti singur in cmyk. In cazul in care incepeti un proiect nou, mergeti la File – New iar acolo la Rezolutie puneti 300dpi in loc de 72, si mai jos alegeti CMYK in loc de RGB.  Preturile noastre la design si machetare grafica invitatii nunta si botez personalizate le gasiti dand click pe link-ul albastru.

In concluzie, invitatiile de nunta personalizate ieftine ca pret sunt folositoare la evenimentul unic din viata ta si trebuie pastrate ca amintire.

Comenzile de invitatii personalizate se trimit numai pe email: mapepersonalizate@yahoo.com – Toate cele bune!

Comments are closed.