Flyere ieftine – Fluturasi

Fa-te cunoscut prin flyere ieftine – fluturasi

Tipografia noastra realizeaza inca din 2006 flyere ieftine si pliante a4, a5, a6, a7, a3 pe hartie lucioasa 130gr. sau orice alt tip solicitat de client, bazandu-ne pe cele trei elemente definitorii pentru clientul final: pret mic, calitate impecabila si termen mic de executie.  Pretul mic este obtinut in urma negocierilor si partenriatului de lunga durata cu furnizorii de hartie, carton si consumabile. Calitatea impecabila pentru afise publicitare este oferita de marca mondiala Xerox pe latura printului digital ieftin iar pe partea de tipar offset ne bazam pe marca mondiala Heidelberg. Termenul mic de executie al flyerelor rezulta din combinarea celor doua elemente descrise mai sus. Putem tipari ieftin si rapid datorita furnizorilor nostri dar si a investitiilor facute inca de la inceput unde noi am urmarit sa realizam lucrarile tipografice, fie de mape de prezentare fie de flyere publicitare ieftine, intr-un timp cat mai scurt, deoarece aceasta este cerinta numarul 1 daca se pune intrebarea: ce isi doreste cel mai mult clientul nostru? In afara de pret si calitate, isi doreste mai tare ca livrarea sa fie facuta la timp! Combinand astfel cele 3 elemente am reusit sa construim o retea considerabila de parteneri care cu ajutorul nostru isi promoveaza afacerile iar o parte dintre acestia recomanda mai departe tipografia noastra din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi. Am incercat sa imbunatatim sistemul de lucru de la an la an, am investit in principalele obiective ce ne-au propus sa achizitionam utilaje care sa corespunda cerintelor fiecarui sezon si fiecarei nise de clienti. Tiparim anual sute de mii de flyere ieftine mai ale in timpul campaniilor electorale unde clientii isi pun bazele in noi pentru livrarea la timp a comenzilor. Pe langa flyere simple, clientii cer si flyere si pliante electorale iar rugamintea lor prioritara este sa le transmitem cat mai repede o oferta de flyere ieftine. Modul de utilizare al flyerelor este divers si are in vedere foarte multe domenii de activitate, pe langa cele binecunoscute, am tiparit flyere ieftine a5, a4, a3, a2, a1, a7, a6, b5, flyere publicitare, fluturasi ieftini, flyere pentru brasov, timisoara, cluj, satu mare, baia mare, bucuresti, sector 6, sector 1, pipera, otopeni, buftea, constanta, vaslui, zalau, sighisoara, deva, teleorman, alexandria, arad, sibiu, etc. Vezi si oferta la pliante ieftine publicitare.

Tipuri de printare flyere ieftine – fluturasi

Dupa cum mentionam in paragraful de inceput, flyerele ieftine se pot printa digital sau offset. Printul digital ne ajuta sa tiparim rapid, ieftin si in aceeasi zi, fluturasi ieftini in format standard 1/3 din a4, a5, a6, a7, a3, dar tirajele nu pot fi mai mari de 500 bucati pe zi, si nici pretul foarte bun in comparatie cu tiparul offset, care intra in discutie la tiraje incepand cu 500 de bucati si terminand cu cat vrea clientul, adica zeci sau sute de mii de flyere. Termenul de executie pe tipar offset este mai mare dar si tirajele tiparite sunt mult mai mari. Acest lucru nu este valabil doar la noi in tipografie bucuresti ci la toate tipografiile offset din domeniu, deoarece pregatirea tiparului offset necesita filme si placi tipografice dar si un timp indelungat de uscare a printurilor, timp care poate ajunge si la 8-10 ore, mai ales in cazul fontei pline de negru. Daca nu se respecta termenul de uscare al tipariturilor, se risca lipirea colilor intre ele, atunci cand ele sunt directionate spre taierea la ghilotina electrica. Daca se lipesc intre ele, colile vor arata jalnic, iar lucrarea este stricata, tocmai de aceea cand mai exista clienti care vor urgent lucrari pe tipar offset, de multe ori nu se poate din cauza termenului de uscare a lucrarii. Termenul de executie pe tipar digital este mai mic dar nici tirajele mari nu pot fi considerabile la preturi avantajoase cum sunt cele offset. In concluzie se pot tipari flyere ieftine, pliante publicitare pe tipar digital daca sunt cantitati sub 1000 bucati, si pe tipar offset daca avem peste 1.000 bucati pana la zeci sau sute de mii de flyere ieftine, pliante publicitare. Vezi si ce preturi bune avem la mape personalizate ieftine cu buzunar aplicat si loc pentru cartea de vizita.

Specificatii si dimensiuni flyere ieftine si pliante

Pentru inceput trebuie sa stii ca flyerele si pliantele ieftine se pot tipari pe hartia dorita de tine, dar noi recomandam preturi bune la flyere pe hartia de 130gr. sau 150gr. lucioasa. Cele mai ieftine flyere si pliante sunt cele tiparite pe hartia de 90gr. mata sau lucioasa insa noi nu o recomandam deoarece fiind foarte subtire, imaginea tiparita pe fata se vede pe verso si invers. Practic e destul de transparenta fiind atat de subtire, deci recomadnam 130gr. lucioasa, asa cum vedeti prin oras flyerele pe care le primiti de la diversi promoteri. Flyerele si pliantele pot ajunge sa fie tiparite pe hartie de 200gr. lucioasa sau mata sau chiar si de 250gr/mp pana la 300gr. mai ales cand se folosesc pe post de vouchere de reduceri, scrisori, flyere din carton sau invitatii la diverse evenimente, bilete balul bobocilor, invitatii nunta sau botez, etichete din carton, etc.

Pe print digital si offset putem realiza flyere si pliante de dimensiuni standard cum sunt:

 • flyere si pliante ieftine a5
 • flyere si pliante ieftine a4
 • flyere si pliante ieftine a3
 • flyere si pliante ieftine a6
 • flyere si pliante ieftine a7
 • flyere si pliante 1/3 din a4
 • flyere si pliante 21x20mm
 • flyere si pliante 21x21mm (patrate)
 • flyere si pliante 1/2 din a4 (10,5×29,7mm)
 • flyere si pliante 1/2 din a5
 • flyere si pliante cu gaura, stantate pentru clanta usa, door hanger, cu agatatoare.

Pentru alte dimensiuni atipice, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe email: mapepersonalizate@yahoo.com

Hartia recomandata pentru tiparul offset este de 130gr. pana la 200r. lucioasa sau mata, daca doriti o rezistenta mai buna a flyerelor si pliantelor.

Flyerele si pliantele se tiparesc in general color fata verso. dar in unele cazuri in care informatia nu este vasta, atunci se pot tipari color 1 fata. Optional flyerele si pliantele ieftine se pot plastifia mat sau lucios, pentru o rezistenta mai buna si un grad de intarire mai mare.

Ca si finisari disponibile avem:

 1. taiere la formatul finit
 2. plastifiere sau laminare lucioasa/mata
 3. lacuire selectiva pe anumite portiuni
 4. gaurire,
 5. stantare
 6. biguire – pliere

Taierea la finit a flyerelor si pliantelor se face oricum, celelalte finisari fiind doar optionale in functie de proiectul dumneavoastra. Va recomandam si pagina cu carti de vizita ieftine in cazul in care aveti nevoie si de acestea.

Transport, Plata, Termen de livrare

In Bucuresti si Ilfov livram GRATUIT comenzile de flyere ieftine, pliante ieftine indiferent de tirajul comandat. In alte orase livrarea se face prin firma de curierat Bookurier cu plata ramburs la primirea coletului. Transportul in alte costa 18 lei. Daca sunt mai multe colete grele, se vor face calcule ce se vor adauga la pretul final al comenzii. La cerere putem livra cu orice alta firma de curierat cu care clientul are contract sau pe care o prefera, insa noi nu vom suporta plata transportului in acest caz. Plata se face la primirea coletului daca valoarea comenzii nu depaseste 500lei. In cazul comezilor ce depasesc 500lei, plata fluturasilor publicitari se va face cu OP.

Design si machetare flyere si pliante ieftine

Realizam si design flyere si pliante publicitare ieftine dar tiparim si cu macheta clientului. Cei care nu au design pot apela la serviciile graficienilor nostri care vor face tot posibilul ca grafica sa arate asa cum va doriti. Rezolutia la care se lucreaza este 300dpi in modul de culoare CMYK. Daca ne trimiteti grafica dvs. va rugam sa tineti cont de aceste specificatii: flyerele si pliantele publicitare trebuie sa fie la rezolutie 300dpi, modul culoare CMYK. Daca grafica nu s-a lucrat in modul CMYK, se va tipari putin diferita la culoare fata de ceea ce se vede pe monitorul dvs. Daca o trimiteti in format JPEG, o vom converti noi in cmyk. Atunci cand grafica este realizata in COREL Draw, nu este nevoie sa faceti setari pentru cmyk, deoarece acesta are deja modul setat, astfel incat cum deschideti corel-ul va puteti apuca de treaba. Daca incepeti realizarea grafica in Photoshop si nu ati setat de la inceputul proiectului modul cmyk, atunci mergeti in meniul de sus la Image – Mode – CMYK color si design-ul se va converti singur in cmyk. In cazul in care incepeti un proiect nou, mergeti la File – New iar acolo la Rezolutie puneti 300dpi in loc de 72, si mai jos alegeti CMYK in loc de RGB.  Preturile noastre la design si machetare grafica flyere ieftine si pliante publicitare le gasiti dand click pe link-ul albastru.

In concluzie, flyerele si pliantele publicitare ieftine ca pret sunt folositoare atat la evenimente, cursuri, promovare produse, magazine, saloane coafor, pizzerie, restaurante, baruri, cluburi, cafenele sau prezentari de moda, dar si la campanii publicitare sau electorale.

Comenzile de flyere si pliante ieftine se trimit numai pe email: mapepersonalizate@yahoo.com – Toate cele bune!

Comments are closed.