Etichete personalizate

Autocolantele devin etichete personalizate color

Tipografia noastra realizeaza inca din 2006 etichete personalizate ieftine din hartii autocolante albe sau transparente, taiate la finit, pe contur sau pretaiate, perforate, rotunde, bazandu-ne pe cele trei elemente definitorii pentru clientul final: pret mic, calitate impecabila si termen mic de executie.  Pretul mic este obtinut in urma negocierilor si partenriatului de lunga durata cu furnizorii de hartie, carton si consumabile. Calitatea impecabila pentru etichete personalizate este oferita de marca mondiala Xerox pe latura printului digital ieftin iar pe partea de tipar offset ne bazam pe marca mondiala Heidelberg. Termenul mic de executie a etichetelor rezulta din combinarea celor doua elemente descrise mai sus. Putem tipari ieftin si rapid datorita furnizorilor nostri dar si a investitiilor facute inca de la inceput unde noi am urmarit sa realizam lucrarile tipografice, fie de mape de prezentare fie de etichete personalizate ieftine, intr-un timp cat mai scurt, deoarece aceasta este cerinta numarul 1 daca se pune intrebarea: ce isi doreste cel mai mult clientul nostru? In afara de pret si calitate, isi doreste mai tare ca livrarea sa fie facuta la timp! Combinand astfel cele 3 elemente am reusit sa construim o retea considerabila de parteneri care cu ajutorul nostru isi promoveaza afacerile iar o parte dintre acestia recomanda mai departe tipografia noastra din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi. Am incercat sa imbunatatim sistemul de lucru de la an la an, am investit in principalele obiective ce ne-au propus sa achizitionam utilaje care sa corespunda cerintelor fiecarui sezon si fiecarei nise de clienti. Tiparim anual mii de etichete personalizate ieftine mai ales in timpul sfarsitului de an scolar unde clientii isi pun bazele in noi pentru livrarea la timp a comenzilor. Pe langa etichete autocolante, clientii mai comanda si flyere ieftine. Modul de utilizare al diplomelor este divers si are in vedere foarte multe domenii de activitate, pe langa cele binecunoscute, am tiparit etichete autocolante personalizate, autoadezive, pentru borcane, bere, sticle, cutii farmacie, produse, lemn, carton, bijuterii, candy bar, de vin personalizate, ecologice, gem, gravate, haine, in word, imprimate, jucarii, jeans, ketchup, lipicioase, lumanari, miere, marturii, magnetice, oua prepelita, prize, razuibile, rotunde, triunghiulare, prisma, cu gaura, sigiliu, spalare haine, sticle nunta, universale, usi birou.

Tipuri de printare etichete personalizate

Dupa cum mentionam in paragraful de inceput, etichete personalizate se pot printa digital sau offset. Printul digital ne ajuta sa tiparim rapid, ieftin si in aceeasi zi, etichete adezive personalizate din autocolant standard mat sau lucios, dar tirajele nu pot fi mai mari de 1000 bucati pe zi, si nici pretul foarte bun in comparatie cu tiparul offset, care intra in discutie la tiraje incepand cu 1000 de bucati si terminand cu cat vrea clientul, adica zeci sau mii de etichete autocolante. Termenul de executie pe tipar offset este mai mare dar si tirajele tiparite sunt mult mai mari. Acest lucru nu este valabil doar la noi in tipografie bucuresti ci la toate tipografiile offset din domeniu, deoarece pregatirea tiparului offset necesita filme si placi tipografice dar si un timp indelungat de uscare a printurilor, timp care poate ajunge si la 8-10 ore, mai ales in cazul fontei pline de negru. Daca nu se respecta termenul de uscare al tipariturilor, se risca lipirea colilor intre ele, atunci cand ele sunt directionate spre taierea la ghilotina electrica. Daca se lipesc intre ele, colile vor arata jalnic, iar lucrarea este stricata, tocmai de aceea cand mai exista clienti care vor urgent lucrari pe tipar offset, de multe ori nu se poate din cauza termenului de uscare a lucrarii. Termenul de executie pe tipar digital este mai mic dar nici tirajele mari nu pot fi considerabile la preturi avantajoase cum sunt cele offset. In concluzie se pot tipari etichete personalizate ieftine pe tipar digital daca sunt cantitati sub 1000 bucati, si pe tipar offset daca avem peste 1000 bucati pana la zeci sau sute de mii de etichete personalizate. Vezi si ce preturi bune avem la mape personalizate ieftine cu buzunar aplicat si loc pentru cartea de vizita.

Specificatii si dimensiuni etichete personalizate

Pentru inceput trebuie sa stii ca etichetele personalizate ieftine se pot tipari pe hartie autocolanta mata sau lucioasa atat de interior cat si exterior.

Pe print digital dar si offset putem realiza etichete de dimensiuni cum sunt:

 • etichete personalizate in coala a4 si a3
 • etichete decupate pe contur, rotunde sau orice forma dorita
 • etichete de sigiliu – pentru securizare, protectie frauda, securitate documente sau produse (nu se tiparesc digital ci indoor)
 • etichete transparente
 • etichete magnetice
 • etichete din carton (cele pentru haine se pot gauri in partea de sus si folosite ca etichete de pret)
 • etichete personalizate folio integral sau partial
 • etichete lacuite uv cu lac selectiv pe anumite portiuni
 • etichete in relief

Pentru formate atipice de etichete, solicitati o oferta pe email.

Etichetele se tiparesc in general color o fata dar pot fi si cazuri in care clientul doreste un mesaj pe verso sau o imagine de ansamblu, sigla firmei. Optional puteti comanda etichete plastifiate mat sau lucios, pentru o mai buna rezistenta si protectie.

Ca si finisari disponibile avem:

 1. taiere la formatul finit
 2. stantare
 3. plastifiere sau laminare lucioasa/mata
 4. gaurire
 5. decupare pe contur – taire in forme diverse
 6. lacuire selectiva pe anumite portiuni
 7. folio auriu/argintiu
 8. embosare
 9. serigrafie

Taierea la finit se face oricum, celelalte finisari fiind doar optionale in functie de proiectul dumneavoastra. Va recomandam si pagina cu carti de vizita ieftine in cazul in care aveti nevoie si de acestea. Tiparim si etichete pentru borcane, sticle cutii sau atipice.

Transport, Plata, Termen de livrare

In Bucuresti si Ilfov livram GRATUIT comenzile de etichete personalizate ieftine indiferent de tirajul comandat. In alte orase livrarea se face prin firma de curierat Bookurier cu plata ramburs la primirea coletului. Transportul in alte costa 18 lei. Daca sunt mai multe colete grele, se vor face calcule ce se vor adauga la pretul final al comenzii. La cerere putem livra cu orice alta firma de curierat cu care clientul are contract sau pe care o prefera, insa nu vom suporta plata transportului. Plata se face la primirea coletului daca valoarea comenzii nu depaseste 500lei. In cazul comezilor ce depasesc 500lei, plata etichetelor personalizate se va face cu OP.

Design si machetare etichete personalizate

Realizam si design etichete personalizate dar tiparim si cu macheta clientului. Cei care nu au design pot apela la serviciile graficienilor nostri care vor face tot posibilul ca grafica sa arate asa cum va doriti. Rezolutia la care se lucreaza este 300dpi in modul de culoare CMYK. Daca ne trimiteti grafica dvs. va rugam sa tineti cont de aceste specificatii: etichetele personalizate trebuie sa fie la rezolutie 300dpi, modul culoare CMYK. Daca grafica nu s-a lucrat in modul CMYK, se va tipari putin diferita la culoare fata de ceea ce se vede pe monitorul dvs. Daca o trimiteti in format JPEG, o vom converti noi in cmyk. Atunci cand grafica este realizata in COREL Draw, nu este nevoie sa faceti setari pentru cmyk, deoarece acesta are deja modul setat, astfel incat cum deschideti corel-ul va puteti apuca de treaba. Daca incepeti realizarea grafica in Photoshop si nu ati setat de la inceputul proiectului modul cmyk, atunci mergeti in meniul de sus la Image – Mode – CMYK color si design-ul se va converti singur in cmyk. In cazul in care incepeti un proiect nou, mergeti la File – New iar acolo la Rezolutie puneti 300dpi in loc de 72, si mai jos alegeti CMYK in loc de RGB.  Preturile noastre la design si machetare grafica etichete personalizate le gasiti dand click pe link-ul albastru.

In concluzie, etichetele personalizate ieftine ca pret sunt folositoare pentru produse din sticla, plastic, lemn, metal dar si pentru sigiliu si protectie, cutii farmaceutice, medicale, producatorii de miere albine, gemuri si dulceturi, s.a.m.d.

Comenzile de etichete autoadezive se trimit numai pe email: mapepersonalizate@yahoo.com – Toate cele bune!

Comments are closed.