Coli cu antet

Ce punem in mape? Coli cu antet

Tipografia noastra realizeaza inca din 2006 coli cu antet in format a4 sau atipic, tiparite pe hartie 80gr.alba, bazandu-ne pe cele trei elemente definitorii pentru clientul final: pret mic, calitate impecabila si termen mic de executie.  Pretul mic este obtinut in urma negocierilor si partenriatului de lunga durata cu furnizorii de hartie, carton si consumabile. Calitatea impecabila pentru coli cu antet este oferita de marca mondiala Xerox pe latura printului digital ieftin iar pe partea de tipar offset ne bazam pe marca mondiala Heidelberg. Termenul mic de executie a colilor cu antet rezulta din combinarea celor doua elemente descrise mai sus. Putem tipari ieftin si rapid datorita furnizorilor nostri dar si a investitiilor facute inca de la inceput unde noi am urmarit sa realizam lucrarile tipografice, fie de mape de prezentare fie de coli cu antet ieftine, intr-un timp cat mai scurt, deoarece aceasta este cerinta numarul 1 daca se pune intrebarea: ce isi doreste cel mai mult clientul nostru? In afara de pret si calitate, isi doreste mai tare ca livrarea sa fie facuta la timp! Combinand astfel cele 3 elemente am reusit sa construim o retea considerabila de parteneri care cu ajutorul nostru isi promoveaza afacerile iar o parte dintre acestia recomanda mai departe tipografia noastra din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi. Am incercat sa imbunatatim sistemul de lucru de la an la an, am investit in principalele obiective ce ne-au propus sa achizitionam utilaje care sa corespunda cerintelor fiecarui sezon si fiecarei nise de clienti. Tiparim anual mii de coli cu antet ieftine mai ales in timpul campaniilor publicitare unde clientii isi pun bazele in noi pentru livrarea la timp a comenzilor. Pe langa foi cu antet, clientii mai solicita si flyere ieftine. Modul de utilizare al foilor cu antet este divers si este solicitat in toate sectoarele din bucuresti: sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6 dar si in zonele din ilfov si restul tarii.

Tipuri de printare coli cu antet

Dupa cum mentionam in paragraful de inceput, coli cu antet se pot printa digital sau offset. Printul digital ne ajuta sa tiparim rapid, ieftin si in aceeasi zi, iar tirajele nu pot fi mai mari de 1000 bucati pe zi, si nici pretul foarte bun in comparatie cu tiparul offset, care intra in discutie la tiraje incepand cu 1000 de bucati si terminand cu cat vrea clientul, adica mii sau zeci de mii de coli. Termenul de executie pe tipar offset este mai mare dar si tirajele tiparite sunt mult mai mari. Acest lucru nu este valabil doar la noi in tipografie bucuresti ci la toate tipografiile offset din domeniu, deoarece pregatirea tiparului offset necesita filme si placi tipografice dar si un timp indelungat de uscare a printurilor, timp care poate ajunge si la 8-10 ore, mai ales in cazul fontei pline de negru. Daca nu se respecta termenul de uscare al tipariturilor, se risca lipirea colilor intre ele, atunci cand ele sunt directionate spre taierea la ghilotina electrica. Daca se lipesc intre ele, colile vor arata jalnic, iar lucrarea este stricata, tocmai de aceea cand mai exista clienti care vor urgent lucrari pe tipar offset, de multe ori nu se poate din cauza termenului de uscare a lucrarii. Termenul de executie pe tipar digital este mai mic dar nici tirajele mari nu pot fi considerabile la preturi avantajoase cum sunt cele offset. In concluzie se pot tipari coli cu antet personalizate ieftine pe tipar digital daca sunt cantitati sub 1000 bucati, si pe tipar offset daca avem peste 1000 bucati pana la zeci sau mii de coli cu antet ieftine. Vezi si ce preturi bune avem la mape personalizate ieftine cu buzunar aplicat si loc pentru cartea de vizita.

Specificatii si dimensiuni coli cu antet

Pentru inceput trebuie sa stii ca colile cu antet personalizate ieftine se pot tipari pe hartia dorita de tine, dar noi recomandam preturi bune la coli cu antet pe hartie de 80gr.mata.

Pe print digital dar si offset putem realiza foi cu antet de dimensiuni standard cum sunt:

  • coli cu antet a5
  • coli cu antet a4

Pentru formate atipice de foi cu antet, solicitati o oferta pe email. Pentru un aspect mai profesionist putem realiza foi cu antet de lux tiparite pe hartii speciale colorate in masa, personalizate cu folio argintiu sau auriu.

Colile cu antet se tiparesc in general color 1 singura fata, si nu sunt prea acoperite de culoare, gradul de acoperire al colii fiind intre 15-20%. In general contin sigla firmei si datele de contact: adresa, telefoane, email si website. Sunt folosite in genereal in spitale private, in mape sau puse in plicuri C4 ce suporta hartii de dimensiuni a4.

Ca si finisari disponibile avem:

  1. taiere la formatul finit
  2. stantare
  3. colturi rotunjite
  4. plastifiere sau laminare lucioasa/mata
  5. lacuire selectiva pe anumite portiuni
  6. folio pe coperta
  7. embosare pe coperta
  8. serigrafie coperta

Taierea la finit a colilor cu antet personalizate se face oricum, celelalte finisari fiind doar optionale in functie de proiectul dumneavoastra. Va recomandam si pagina cu carti de vizita ieftine in cazul in care aveti nevoie si de acestea.

Transport, Plata, Termen de livrare

In Bucuresti si Ilfov livram GRATUIT comenzile de coli cu antet personalizate ieftine indiferent de tirajul comandat. In alte orase livrarea se face prin firma de curierat Bookurier cu plata ramburs la primirea coletului. Transportul in alte costa 18 lei. Daca sunt mai multe colete grele, se vor face calcule ce se vor adauga la pretul final al comenzii. La cerere putem livra cu orice alta firma de curierat cu care clientul are contract sau pe care o prefera, insa nu vom suporta plata transportului. Plata se face la primirea coletului daca valoarea comenzii nu depaseste 500lei. In cazul comezilor ce depasesc 500lei, plata foilor cu antet personalizate se va face cu OP.

Design si machetare foi cu antet personalizate

Realizam si design foi cu antet personalizate dar tiparim si cu macheta clientului. Cei care nu au design pot apela la serviciile graficienilor nostri care vor face tot posibilul ca grafica sa arate asa cum va doriti. Rezolutia la care se lucreaza este 300dpi in modul de culoare CMYK. Daca ne trimiteti grafica dvs. va rugam sa tineti cont de aceste specificatii: foile cu antet personalizate trebuie sa fie la rezolutie 300dpi, modul culoare CMYK. Daca grafica nu s-a lucrat in modul CMYK, se va tipari putin diferita la culoare fata de ceea ce se vede pe monitorul dvs. Daca o trimiteti in format JPEG, o vom converti noi in cmyk. Atunci cand grafica este realizata in COREL Draw, nu este nevoie sa faceti setari pentru cmyk, deoarece acesta are deja modul setat, astfel incat cum deschideti corel-ul va puteti apuca de treaba. Daca incepeti realizarea grafica in Photoshop si nu ati setat de la inceputul proiectului modul cmyk, atunci mergeti in meniul de sus la Image – Mode – CMYK color si design-ul se va converti singur in cmyk. In cazul in care incepeti un proiect nou, mergeti la File – New iar acolo la Rezolutie puneti 300dpi in loc de 72, si mai jos alegeti CMYK in loc de RGB.  Preturile noastre la design si machetare grafica foi cu antet personalizate le gasiti dand click pe link-ul albastru.

In concluzie, foile cu antet personalizate ieftine ca pret sunt folositoare atat la evenimente, cursuri sau prezentari dar si la campanii publicitare sau electorale.

Comenzile de foi cu antet personalizate se trimit numai pe email: mapepersonalizate@yahoo.com – Toate cele bune!

Comments are closed.