CD-uri Personalizate

Cele mai ieftine cd-uri personalizate printabile

Tipografia noastra din Bucuresti te poate ajuta cu imprimarea pe cd-uri personalizate ieftine conform graficii transmise de tine sau optional, realizata de noi. Echipa mapedeprezentarepersonalizate.ro printeaza atat cd-uri standard, dvd-uri cat si coperti pentru cd.  Oferim si posibilitatea de scriere a datelor pe cd fara ca dumneavoastra sa mai pierdeti ore in sir pentru a copia datele. Printarea se face direct pe suprafata discului iar la cerere se poate lacui pentru o protectie mai buna. Cantitatea minima pentru lacuire cd este de 500 bucati. In orice caz, chiar daca nu le lacuiti, cd-urile personalizate ieftine tot arata bine datorita aparaturii noastre de print cd care are o rezolutie de 1440dpi, recunoscuta ca fiind calitatea perfecta, clar vizibila mai ales de la apropiere. Nu exista dungi, pete sau alte insertii nedorite in grafica, ci printul iese perfect, chiar si efectul de gradient. Modul de folosire a cd-urilor si dvd-urilor personalizate este divers dar in special este util firmelor sau persoanelor care ofera cursuri audio, video, materiale publicitare, oferte de preturi listate in numar mare de pagini, prezentari video, conferinte, materiale scolare, manuale sau cataloage de produse, baze de date, demo-uri, prezentari multimedia, promovare produse si servicii si nu numai. Dupa ce analizezi preturile noastre la cd-uri printabile, te rugam sa verifici daca ai nevoie si de carti de vizita ieftine deoarece avem cele mai bune preturi si la aceste produse indispensabile unei afaceri.

Grafica si design cd-uri personalizate

Atat pentru clienti standard dar si pentru cei foarte pretentiosi, realizam grafica si machetare pentru cd-uri personalizate ieftine in timp relativ scurt si seriozitate. Trebuie doar sa ne trimiteti informatiile care doriti sa apara pe cd-uri personalizate iar de restul ne vom preocupa noi, inclusiv alegerea imaginilor specifice activitatii pe care doriti sa o promovati, dar daca aveti si dvs. imagini care doriti sa apara pe cd, le puteti trimite si le vom folosi in masura care ne permite dimensiunea cd-urilor. Pentru alte produse ce au nevoie de grafica, puteti accesa pagina Design – Machetare.

Astfel, daca v-ati hotarat asupra unei comenzi de cd-uri personalizate ieftine, va asteptam cu intrebari sau comenzi pe adresa noastra de email: mapepersonalizate@yahoo.com

Comments are closed.