Canvas

1 minut – print canvas cu pret ieftin pt. tablouri

La tipografia noastra din bucuresti avem aparatura de print digital, tipar offset dar si plotter pentru printuri mari  precum: canvas ieftine pentru tablouri, aparatura cu care printam la minut adica in timp foarte scurt. Se printeaza cu cerneala uv ecosolvent de interior si este rezistent la apa, in special folosit la tablouri personalizate din canvas cu rama de lemn. Materialul printat seamana foarte bine cu panza pentru pictura asociata cu materialul de bumbac avand ca grosime 340gr/mp. Oferta generala de preturi pentru alte produse publicitare o gasiti pe site-ul nostru Mape de prezentare personalizate.

Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca aveti nevoie si de carti de vizita ieftine, deoarece avem preturi foarte bune la carton 300gr, 350gr, pana la 400gr. cu grad ridicat de alb.

Grafica si design canvas personalizat ieftin

Atat pentru clienti standard dar si pentru cei foarte pretentiosi, realizam grafica si machetare pentru canvas personalizat ieftin in timp relativ scurt si seriozitate. Trebuie doar sa ne trimiteti informatiile care doriti sa apara pe canvas iar de restul ne vom preocupa noi, inclusiv alegerea imaginilor specifice activitatii pe care doriti sa o promovati, dar daca aveti si dvs. imagini care doriti sa apara pe autocolant, le puteti trimite si le vom folosi in masura care ne permite dimensiunea canvasului. Pentru alte produse ce au nevoie de grafica, puteti accesa pagina Design – Machetare.

Astfel, daca v-ati hotarat asupra unei comenzi de print pe canvas, va asteptam cu intrebari sau comenzi pe adresa noastra de email a tipografiei din bucuresti: mapepersonalizate@yahoo.com

Comments are closed.