Bloc notesuri

Realizam bloc notes personalizat digital

notesuri-personalizate-ieftineTipografia noastra realizeaza inca din 2006 bloc notesuri personalizate ieftine, de dimensiuni a4, a5, a6, a7, b5, bazandu-ne pe cele trei elemente definitorii pentru clientul final: pret mic, calitate impecabila si termen mic de executie.  Pretul mic este obtinut in urma negocierilor si partenriatului de lunga durata cu furnizorii de hartie, carton si consumabile. Calitatea impecabila pentru bloc notes personalizat este oferita de marca mondiala Xerox pe latura printului digital ieftin iar pe partea de tipar offset ne bazam pe marca mondiala Heidelberg. Termenul mic de executie a bloc notesurilor rezulta din combinarea celor doua elemente descrise mai sus. Putem tipari ieftin si rapid datorita furnizorilor nostri dar si a investitiilor facute inca de la inceput unde noi am urmarit sa realizam lucrarile tipografice, fie de mape de prezentare fie de bloc notes personalizat ieftine, intr-un timp cat mai scurt, deoarece aceasta este cerinta numarul 1 daca se pune intrebarea: ce isi doreste cel mai mult clientul nostru? In afara de pret si calitate, isi doreste mai tare ca livrarea sa fie facuta la timp! Combinand astfel cele 3 elemente am reusit sa construim o retea considerabila de parteneri care cu ajutorul nostru isi promoveaza afacerile iar o parte dintre acestia recomanda mai departe tipografia noastra din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi. Am incercat sa imbunatatim sistemul de lucru de la an la an, am investit in principalele obiective ce ne-au propus sa achizitionam utilaje care sa corespunda cerintelor fiecarui sezon si fiecarei nise de clienti. Tiparim anual mii de bloc notesuri personalizate ieftine mai ales in timpul campaniilor electorale unde clientii isi pun bazele in noi pentru livrarea la timp a comenzilor. Printre altele, clientii nu cer doar bloc notes personalizate ci si flyere ieftine. Modul de utilizare al bloc notesurilor este divers si are in vedere foarte multe domenii de activitate, pe langa cele binecunoscute, am tiparit bloc notes personalizat de birou, brosat, cu spira metalica alba sau neagra, cu pix, magnetic, cu foi persoanlizate integral, bloc notes a3, a4, a5, a6, a7.

Tipuri de printare bloc notes personalizat

Dupa cum mentionam in paragraful de inceput, bloc notesurile personalizate se pot printa digital sau offset. Printul digital ne ajuta sa tiparim rapid, ieftin si in aceeasi zi, bloc notes personalizat, dar tirajele nu pot fi mai mari de 100 bucati pe zi, si nici pretul foarte bun in comparatie cu tiparul offset, care intra in discutie la tiraje incepand cu 100 de bucati si terminand cu cat vrea clientul, adica zeci sau sute de mii de bloc notes personalizat. Termenul de executie pe tipar offset este mai mare dar si tirajele tiparite sunt mult mai mari. Acest lucru nu este valabil doar la noi in tipografie bucuresti ci la toate tipografiile offset din domeniu, deoarece pregatirea tiparului offset necesita filme si placi tipografice dar si un timp indelungat de uscare a printurilor, timp care poate ajunge si la 8-10 ore, mai ales in cazul fontei pline de negru. Daca nu se respecta termenul de uscare al tipariturilor, se risca lipirea colilor intre ele, atunci cand ele sunt directionate spre taierea la ghilotina electrica. Daca se lipesc intre ele, colile vor arata jalnic, iar lucrarea este stricata, tocmai de aceea cand mai exista clienti care vor urgent lucrari pe tipar offset, de multe ori nu se poate din cauza termenului de uscare a lucrarii. Termenul de executie pe tipar digital este mai mic dar nici tirajele mari nu pot fi considerabile la preturi avantajoase cum sunt cele offset. In concluzie se pot tipari bloc notes personalizat pe tipar digital daca sunt cantitati sub 300 bucati, si pe tipar offset daca avem peste 300 bucati pana la zeci de mii de bloc notes personalizate. Vezi si ce preturi bune avem la mape personalizate ieftine cu buzunar aplicat si loc pentru cartea de vizita.

Specificatii si dimensiuni brosuri publicitare

Pentru inceput trebuie sa stii ca bloc notesuri personalizat ieftine se pot tipari pe hartia dorita de tine, dar noi recomandam preturi bune la bloc notes pe hartia de 80gr. mata la interior si coperta din carton 300gr. mat. Pentru pretentiosi recomandam hartia de 90gr. sau chiar si 120gr. cu grad ridicat de alb. Coperta o recomandam din carton 300gr sau 350gr. mat. Optional se poate plastifia lucios sau mat pentru o rezistenta si protectie mai mare. Cel mai gros carton printat digital il avem de 400gr. extra alb.

Pe print digital dar si offset putem realiza bloc notes personalizat de dimensiuni standard cum sunt:

 • bloc notes a5 – format inchis, iar cand se deschide are dimensiune a4
 • bloc notes a4 – format inchis, iar cand se deschide are dimensiune a4
 • bloc notes a3 – format inchis, iar cand se deschide are dimensiune a2
 • bloc notes a6 – format inchis, iar cand se deschide are dimensiune a5
 • bloc notes a7 – format inchis, iar cand se deschide are dimensiune a6

Pentru formate atipice de bloc notesuri personalizate, solicitati o oferta pe email.

Bloc notesurile se tiparesc in general alb-negru la interior si coperta color fata sau fata-verso. Totusi exista clienti care doresc bloc notesurile doar cu coperta color, iar interiorul alb complet fara tipar, aceasta fiind varianta cea mai ieftina. Optional puteti comanda bloc notes personalizat cu coperta laminata lucios sau mat, pentru o mai buna rezistenta si protectie.

Ca si finisari disponibile avem:

 1. taiere la formatul finit
 2. adunare
 3. stantare in diverse forme
 4. indosariere coperta si interior
 5. brosare
 6. plastifiere sau laminare lucioasa/mata
 7. lacuire selectiva pe anumite portiuni
 8. folio pe coperta
 9. embosare pe coperta
 10. serigrafie coperta

Taierea la finit, indosarierea si adunarea notesurilor personalizate se face oricum, celelalte finisari fiind doar optionale in functie de proiectul dumneavoastra. Va recomandam si pagina cu carti de vizita ieftine in cazul in care aveti nevoie si de acestea.

Transport, Plata, Termen de livrare

In Bucuresti si Ilfov livram GRATUIT comenzile de bloc notes personalizat indiferent de tirajul comandat. In alte orase livrarea se face prin firma de curierat Bookurier cu plata ramburs la primirea coletului. Transportul in alte costa 18 lei. Daca sunt mai multe colete grele, se vor face calcule ce se vor adauga la pretul final al comenzii. La cerere putem livra cu orice alta firma de curierat cu care clientul are contract sau pe care o prefera, insa nu vom suporta plata transportului. Plata se face la primirea coletului daca valoarea comenzii nu depaseste 500lei. In cazul comezilor ce depasesc 500lei, plata bloc notes personalizate se va face cu OP.

Design si machetare bloc notes personalizat

Realizam si design bloc notes personalizat dar tiparim si cu macheta clientului. Cei care nu au design pot apela la serviciile graficienilor nostri care vor face tot posibilul ca grafica sa arate asa cum va doriti. Rezolutia la care se lucreaza este 300dpi in modul de culoare CMYK. Daca ne trimiteti grafica dvs. va rugam sa tineti cont de aceste specificatii: bloc notes personalizate trebuie sa fie la rezolutie 300dpi, modul culoare CMYK. Daca grafica nu s-a lucrat in modul CMYK, se va tipari putin diferita la culoare fata de ceea ce se vede pe monitorul dvs. Daca o trimiteti in format JPEG, o vom converti noi in cmyk. Atunci cand grafica este realizata in COREL Draw, nu este nevoie sa faceti setari pentru cmyk, deoarece acesta are deja modul setat, astfel incat cum deschideti corel-ul va puteti apuca de treaba. Daca incepeti realizarea grafica in Photoshop si nu ati setat de la inceputul proiectului modul cmyk, atunci mergeti in meniul de sus la Image – Mode – CMYK color si design-ul se va converti singur in cmyk. In cazul in care incepeti un proiect nou, mergeti la File – New iar acolo la Rezolutie puneti 300dpi in loc de 72, si mai jos alegeti CMYK in loc de RGB.  Preturile noastre la design si machetare grafica bloc notes personalizate le gasiti dand click pe link-ul albastru.

In concluzie, bloc notes personalizate ieftine ca pret sunt folositoare atat la evenimente, cursuri sau prezentari, dar si la campanii publicitare sau electorale.

Comenzile de bloc notes se trimit numai pe email: mapepersonalizate@yahoo.com – Toate cele bune!

Comments are closed.