Bannere publicitare UV

La minut in timp scurt – bannere publicitare ieftine

La tipografia noastra din bucuresti avem aparatura de print digital, tipar offset dar si plotter pentru printuri mari ca: bannere publicitare ieftine realizate la minut cu cerneala ecosolvent uv sau in cel mai scurt timp. Materialul este binecunoscutul poliplan sau frontlit folosit la majoritatea proiectelor de promovare, care se pot vedea pe orice stalp sau spatiu publicitar. Astfel, banerele stradale sau de interior sunt printre specialitatile noastra. Ca si costuri, trebuie sa stii ca avem preturi foarte bune la bannere stradale ieftine atat pentru campanii electorale cat si publicitare. Sistemul de prindere este cel clasic cu capse insa noi avem capse din pvc care inlocuiesc tiv-ul si capsele vechi. Acest lucru inseamna ca bannerul publicitar nu se mai rupe cum se intampla la capsele metalice vechi. Modalitatea de folosire a bannerelor este diversa, iar noi am printat bannere de interior, de exterior, pentru stadioane, electorale, pentru firme, la minut, pentru nunta, outdoor, indoor, pvc, poliplan, frontlit, backlit, blueback, blockout dubla fata pentru casete luminoase, roll up, pentru reclama, sector 6, stradale, uriase, verticale, si livrate in toata tara mai ales in mod special catre: Ilfov, Brasov, Bacau, Arad, Arges, Deva, Targu Mures, Sibiu, Oradea, Vaslui, Constanta, Mangalia, Agigea, Baia Mare, Cluj, si altele. Oferta generala de preturi pentru alte produse publicitare o gasiti pe site-ul nostru Mape de prezentare personalizate.

Alte informatii despre bannere publicitare

Bannerele sunt cunoscute ca fiind materiale publicitare rezistente in timp, dar aceasta rezistenta se poate scurta sau prelungi in functie de zona in care se monteaza. Daca banerele publicitare ieftine sunt montate in aer la inaltime, trebuie avut in vedere ca montajul sa fie unul corect iar bannerele sa aiba gauri de vant, tiv sau capse din pvc, de care avem si noi, ca sa nu se rupa. Materialul pe care printam banere are grosime de 510gr. / mp mai mult decat la firmele concurente care folosesc banner mai usor de 440gr. / mp. Echipa noastra nu face si montaje bannere publicitare printate ieftine insa acestea nu sunt greu de montat daca inaltimea la care se monteaza nu este mai mare de 4-5 metri, iar pentru inaltimi mai mari sau locuri inadecvate, sau greu de ajuns, recomandam o firma de alpinisti utilitari, fara sa va mai bateti capul. Latimea maxima pe care printam bannere este de 3,2 metri, astfel eliminand de multe ori acea lipire la cald din fasii intre doua sau mai multe bannere, cum se intampla la alte firme. Bannerul se mai foloseste si la sistemele roll up ieftin insa in general recomandam print pe polipropilena rezistenta si printata mult mai calitativ, ceea ce face roll-up ul mai atractiv dar si mai usor, polipropilena fiind mai usoara decat banner-ul.

Specificatii tehnice si detalii bannere publicitare ieftine

Ca si concluzie mai jos gasiti lista cu specificatii tehnice si detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a comanda bannere publicitare ieftine la firma noastra.

  • grosimea bannerelor noastre este 510g/mp – material Coreea
  • latimea printului este de 3,2 metri – lungimea poate fi si de 100m
  • realizam finsaje precum: capse din pvc, gauri de vant, tiv, lipire la cald fasii bucati banner
  • imprimam la 720/1440 dpi in functie de grafica si preferinte – tehnologie Mimaki si Hp
  • rezistenta bannerelor este de pana la 40-5o km rafale de vant, intemperii
  • temperatura la care bannerele publicitare devin casante, este de -15 grade C.
  • durabilitatea materialului este de minim 2 ani
  • LIVRARE GRATUITA in Bucuresti si Ilfov , iar in tara livram gratuit la comenzi de minim 150 lei, altfel se percepe o taxa de livrare de doar 15 lei.
  • raportul calitate pret este foarte corect

Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca aveti nevoie si de carti de vizita ieftine, deoarece avem preturi foarte bune la carton 300gr, 350gr, pana la 400gr. cu grad ridicat de alb.

Grafica si design bannere publicitare ieftine

Atat pentru clienti standard dar si pentru cei foarte pretentiosi, realizam grafica si machetare pentru bannere publicitare ieftine in timp relativ scurt si seriozitate. Trebuie doar sa ne trimiteti informatiile care doriti sa apara pe bannere iar de restul ne vom preocupa noi, inclusiv alegerea imaginilor specifice activitatii pe care doriti sa o promovati, dar daca aveti si dvs. imagini care doriti sa apara pe bannere, le puteti trimite si le vom folosi in masura care ne permite dimensiunea banner-lui. Pentru alte produse ce au nevoie de grafica, puteti accesa pagina Design – Machetare.

Astfel, daca ati citit specificatiile tehnice si detaliile bannerelor, va asteptam cu intrebari sau comenzi pe adresa noastra de email a tipografiei din bucuresti: mapepersonalizate@yahoo.com

Comments are closed.