Autocolant PVC

La minut – print autocolant pvc in-outdoor ieftin

La tipografia noastra din bucuresti avem aparatura de print digital, tipar offset dar si plotter pentru printuri mari  precum: autocolant pvc de interior sau exterior rezistent la apa sau intemperii, aparatura cu care printam la minut adica in timp foarte scurt. Se printeaza cu cerneala uv ecosolvent iar cel de exterior este si rezistent la apa, in special folosit la colantari auto, vitrine, stand-uri expozitionale. Materialul imprimat mai este cunoscut si sub denumirea de autocolant vinil. Realizam si decupare autocolant pe contur in diverse forme pentru o multitudine de aplicatii utile.Aplicatiile autocolantului de interior sau exterior sunt diverse, si ocupa o preocupare majora pentru producatori deoarece tot mai multi clienti au nevoie de acest tip de material prin care isi pot afisa ofertele avantajoase promotionale. Am tiparit dea lungul anilor autocolante pentru aplicatii precum: colantari auto, vitrine, stand-uri expozitionale, casete luminoase, firme si reclame luminoase, pentru auto, lemn, perete, din carbon, colorat, crom, de exterior, de interior, fosforescent, geamuri, sticla, stickere autocolante, vinil, vitraliu, transparent.  Oferta generala de preturi pentru alte produse publicitare o gasiti pe site-ul nostru Mape de prezentare personalizate.

Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca aveti nevoie si de carti de vizita ieftine, deoarece avem preturi foarte bune la carton 300gr, 350gr, pana la 400gr. cu grad ridicat de alb.

Grafica si design autocolante pvc ieftin

Atat pentru clienti standard dar si pentru cei foarte pretentiosi, realizam grafica si machetare pentru autocolante publicitare ieftine in timp relativ scurt si seriozitate. Trebuie doar sa ne trimiteti informatiile care doriti sa apara pe autocolante iar de restul ne vom preocupa noi, inclusiv alegerea imaginilor specifice activitatii pe care doriti sa o promovati, dar daca aveti si dvs. imagini care doriti sa apara pe autocolant, le puteti trimite si le vom folosi in masura care ne permite dimensiunea autocolantului. Pentru alte produse ce au nevoie de grafica, puteti accesa pagina Design – Machetare.

Astfel, daca v-ati hotarat asupra unei comenzi de autocolant imprimat pvc, va asteptam cu intrebari sau comenzi pe adresa noastra de email a tipografiei din bucuresti: mapepersonalizate@yahoo.com

Comments are closed.