Afise publicitare

Fa-te cunoscut prin afise publicitare ieftine

afise-publicitare-ieftine-bucuresti-si-taraTipografia noastra realizeaza inca din 2006 afise publicitare ieftine bazandu-ne pe cele trei elemente definitorii pentru clientul final: pret mic, calitate impecabila si termen mic de executie.

Pretul mic este obtinut in urma negocierilor si partenriatului de lunga durata cu furnizorii de hartie, carton si consumabile. Calitatea impecabila pentru afise publicitare este oferita de marca mondiala Xerox pe latura printului digital ieftin iar pe partea de tipar offset ne bazam pe marca mondiala Heidelberg. Termenul mic de executie a afiselor rezulta din combinarea celor doua elemente descrise mai sus.

Putem tipari ieftin si rapid datorita furnizorilor nostri dar si a investitiilor facute inca de la inceput unde noi am urmarit sa realizam lucrarile tipografice, fie de mape de prezentare fie de afise publicitare ieftine, intr-un timp cat mai scurt, deoarece aceasta este cerinta numarul 1 daca se pune intrebarea: ce isi doreste cel mai mult clientul nostru? In afara de pret si calitate, isi doreste mai tare ca livrarea sa fie facuta la timp!

Combinand astfel cele 3 elemente am reusit sa construim o retea considerabila de parteneri care cu ajutorul nostru isi promoveaza afacerile iar o parte dintre acestia recomanda mai departe tipografia noastra din Bucuresti cu cele mai ieftine preturi.

Am incercat sa imbunatatim sistemul de lucru de la an la an, am investit in principalele obiective ce ne-au propus sa achizitionam utilaje care sa corespunda cerintelor fiecarui sezon si fiecarei nise de clienti. Tiparim anual sute de mii de afise publicitare ieftine mai ale in timpul campaniilor electorale unde clientii isi pun bazele in noi pentru livrarea la timp a comenzilor.

Pe langa afise, clientii nu cer doar afise electorale ci si flyere ieftine. Modul de utilizare al afiselor este divers si are in vedere foarte multe domenii de activitate, pe langa cele binecunoscute, am tiparit afise publicitare baruri, balul bobocilor, bal mascat, antifumat, antidrog, antiviolenta, circ, concerte, carnaval, serbare, centre de interes gradinita, cinema, club, clasa pregatitoare, coafor, campanie electorala, sociala, cabinet medical, stomatologic, teatru, 8 martie, evenimente, excursii, gradina zoologica, gradinita, haioase, dj, loc pentru fumat, medicale, magazine alimentare, nonviolenta, pentru scoala, reciclare, umanitare, vanzari auto, valentines day, sarbatori, pasti, craciun.

Tipuri de printare afise publicitare ieftine

Dupa cum mentionam in paragraful de inceput, afisele publicitare se pot printa digital sau offset. Printul digital ne ajuta sa tiparim rapid, ieftin si in aceeasi zi, afise publicitare in format uzual A3 sau maxim SRA3 (320x450mm), dar tirajele nu pot fi mai mari de 1.000 bucati pe zi, si nici pretul foarte bun in comparatie cu tiparul offset, care intra in discutie la tiraje incepand cu 1.000 de bucati si terminand cu cat vrea clientul, adica zeci sau sute de mii de afise.

Termenul de executie pe tipar offset este mai mare dar si tirajele tiparite sunt mult mai mari. Acest lucru nu este valabil doar la noi in tipografie bucuresti ci la toate tipografiile offset din domeniu, deoarece pregatirea tiparului offset necesita filme si placi tipografice dar si un timp indelungat de uscare a printurilor, timp care poate ajunge si la 8-10 ore, mai ales in cazul fontei pline de negru.

Daca nu se respecta termenul de uscare al tipariturilor, se risca lipirea colilor intre ele, atunci cand ele sunt directionate spre taierea la ghilotina electrica. Daca se lipesc intre ele, colile vor arata jalnic, iar lucrarea este stricata, tocmai de aceea cand mai exista clienti care vor urgent lucrari pe tipar offset, de multe ori nu se poate din cauza termenului de uscare a lucrarii.

Termenul de executie pe tipar digital este mai mic dar nici tirajele mari nu pot fi considerabile la preturi avantajoase cum sunt cele offset. In concluzie se pot tipari afise publicitare ieftine pe tipar digital daca sunt cantitati sub 1000 bucati, si pe tipar offset daca avem peste 1.000 bucati pana la zeci sau sute de mii de afise ieftine. Vezi si ce preturi bune avem la mape personalizate ieftine cu buzunar aplicat si loc pentru cartea de vizita.

Specificatii si dimensiuni afise publicitare

Pentru inceput trebuie sa stii ca afisele publicitare ieftine se pot tipari pe hartia dorita de tine, dar noi recomandam preturi bune la afise pe hartia de 130gr. sau 150gr. lucioasa. Cele mai ieftine afise sunt cele tiparite pe hartia de 90gr. mata sau lucioasa insa noi nu o recomandam deoarece fiind foarte subtire, se strica repede atat la lipire cat si dupa ce trece o scurta perioada de timp.

Daca le lipiti in interiorul unei scoli, a unui liceu, a unei administratii sau firme, atunci le poti face si pe 90gr., recomandarea nefiind valabila daca le lipiti in exterior pe stalpi, copaci sau panouri publicitare. Afisele pot ajunge sa fie tiparite pe hartie de 200gr. lucioasa sau mata sau chiar si de 250gr/mp.

Pe print digital putem realiza afise de dimensiuni standard cum sunt:

 • afise a5
 • afise a4
 • afise a3
 • afise A3+ sau SRA3 (320x450mm)

Pentru dimensiuni mai mari tiparim in offset:

 • Afise a2 – 420 x 594mm
 • Afise a1 – 594 x 851mm
 • Afise a0 – 841 x 1189mm
 • Afise 35x50cm – electorale (recomandat in campanii)
 • Afise 50x70cm – B2
 • Afise 70×100 cm – B1

Hartia recomandata pentru tiparul offset este de 130gr. pana la 170gr. lucioasa daca doriti o rezistenta mai buna a afiselor.

Afisele se tiparesc in general color pe o fata, dar exista cazuri cand se monteaza in vitrine sau suporturi transparente si atunci se tiparesc fata-verso pentru a fi vizibile din ambele sensuri de mers. Optional puteti comanda afise plastifiate sau lacuite uv daca sunt expuse afara stradal, in spatii publice sau se doreste o extra protectie mai ales in cazul afiselor cu grad ridicat de alb, unde exista riscul de a se murdari de degete.

Ca si finisari disponibile avem:

 1. taiere la formatul finit
 2. plastifiere sau laminare lucioasa/mata
 3. lacuire selectiva pe anumite portiuni
 4. lipire banda dublu adeziva pe marginile afiselor prin aplicare manual

Taierea la finit a afiselor publicitare se face oricum, celelalte finisari fiind doar optionale in functie de proiectul dumneavoastra. Va recomandam si pagina cu carti de vizita ieftine in cazul in care aveti nevoie si de acestea.

Transport, Plata, Termen de livrare

In Bucuresti si Ilfov livram GRATUIT comenzile de afise publicitare ieftine indiferent de tirajul comandat. In alte orase livrarea se face prin firma de curierat Bookurier cu plata ramburs la primirea coletului. Transportul in alte costa 18 lei. Daca sunt mai multe colete grele, se vor face calcule ce se vor adauga la pretul final al comenzii.

La cerere putem livra cu orice alta firma de curierat cu care clientul are contract sau pe care o prefera, insa noi nu vom suporta plata transportului in acest caz. Plata se face la primirea coletului daca valoarea comenzii nu depaseste 500lei. In cazul comezilor ce depasesc 500lei, plata afiselor publicitare se va face cu OP.

Design si machetare afise publicitare

Realizam si design afise publicitare dar tiparim si cu macheta clientului. Cei care nu au design pot apela la serviciile graficienilor nostri care vor face tot posibilul ca grafica sa arate asa cum va doriti. Rezolutia la care se lucreaza este 300dpi in modul de culoare CMYK.

Daca ne trimiteti grafica dvs. va rugam sa tineti cont de aceste specificatii: afisele publicitare trebuie sa fie la rezolutie 300dpi, modul culoare CMYK. Daca grafica nu s-a lucrat in modul CMYK, se va tipari putin diferita la culoare fata de ceea ce se vede pe monitorul dvs.

Daca o trimiteti in format JPEG, o vom converti noi in cmyk. Atunci cand grafica este realizata in COREL Draw, nu este nevoie sa faceti setari pentru cmyk, deoarece acesta are deja modul setat, astfel incat cum deschideti corel-ul va puteti apuca de treaba.

Daca incepeti realizarea grafica in Photoshop si nu ati setat de la inceputul proiectului modul cmyk, atunci mergeti in meniul de sus la Image – Mode – CMYK color si design-ul se va converti singur in cmyk. In cazul in care incepeti un proiect nou, mergeti la File – New iar acolo la Rezolutie puneti 300dpi in loc de 72, si mai jos alegeti CMYK in loc de RGB.

Preturile noastre la design si machetare grafica afise publicitare le gasiti dand click pe link-ul albastru.

In concluzie, afisele publicitare ieftine ca pret sunt folositoare atat la evenimente, cursuri sau prezentari, dar si la campanii publicitare sau electorale.

Comenzile se trimit numai pe email: mapepersonalizate@yahoo.com – Toate cele bune!

Comments are closed.